01/09 START Basisopleiding Gelnagels

OPL016

Levering 2-3 Werkdagen
€ 822,31
ex. btw

Heb jij altijd al interesse gehad in beauty, nail art en kunstnagels? En heb je altijd al eens willen proeven van het beroep van nagelstyliste? Dan is onze basisopleiding ideaal voor jou. In 8 lessen van 3 uur leer je de eerste basisprincipes van gelnagels én BIAB!


DEZE REEKS START OP 23 JUNI 2021.

LES 1: 01/09/2021: VOORSTELLING + THEORIE VD NATUURLIJKE NAGEL + PRAKTIJK MANICURE
LES 2: 08/09/2021: THEORIE VD KUNSTNAGEL + PRAKTIJK BIAB GELLAK 
LES 3: 15/09/2021: PRAKTIJK HARD GEL NATUREL 
LES 4: 22/09/2021: PRAKTIJK HARD GEL FULL COLOR
LES 5: 29/09/2021: PRAKTIJK BIJWERKING + FRENCH MANICURE
LES 6: 06/10/2021: PRAKTIJK VERLENGEN MET TIPS 
LES 7: 13/10/2021: PRAKTIJK VERLENGEN MET SJABLONEN
LES 8: 20/10/2021: PRAKTIJK BABYBOOM

De lessen gaan door op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur  in kleine groepjes van minumum 2 en maximum 4 personen. 

Kan je een les niet volgens wegens vakantie of dergelijke? Geen probleem; je kan de les gewoon inhalen de volgende reeks. 


De prijs van deze 8 lessen is 995 euro inclusief btw. (Wil je graag in 2 delen betalen? Dat kan! Stuur me dan even een berichtje!)
Dit is inclusief drankjes tijdens de les.

Je werkt op jezelf of op modellen die je zelf voorziet. Je doet in de les telkens maximum 1 hand. De andere hand doe je zo snel mogelijk nadien als huiswerk. Communiceer dit ook duidelijk naar je modellen toe om alle teleurstellingen te voorkomen!

Na het afronden van de 8 lessen hebt je 6 maanden tijd om ons duidelijke foto's (boven-, zij- en vooraanzacht) te bezorgen van verschillende setjes van door jou behandelde nagels. Indien je een goede beoordeling krijgt ontvang je een certificaat dat je kan komen afhalen.

De docente van deze lessen is Debbie Calle van Nail.Alchemy. Check haar instagram en werk hier: https://www.instagram.com/nail.alchemy/

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je een startpakket te kopen. We werken met hoogkwalitatieve producten. In het pakket zit alles wat je nodig hebt voor te starten met gelnagels en BIAB™ met uitzondering van een lamp en elektronische frees.
Het startpakket kost 350 euro inclusief btw. 
Het startpakket betaal je bij aanvang van de eerste les. 

Daarnaast heb je ook een UV/led-lamp nodig. Je kan kiezen uit een van deze modellen https://www.nagelcentrummarjolijn.be/nl/materiaal/lampen/
Een elektronische vijl is sterk aan te raden maar niet verplicht. https://www.nagelcentrummarjolijn.be/nl/materiaal/frezen-en-bits/?features=category%7Cmat.fre.fre

Inschrijven is definitief na betaling van het inschrijfgeld. Dit kan niet terug betaald worden. Je kan eventueel iemand zoeken om jouw plaats in te nemen. Ook indien de lessen uitgesteld dienen te worden door Corona wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Een tegoedbon kan verkregen worden. 

Enkel indien wij zelf de les annuleren omwille van te weinig deelnemers kan een terugbetaling gebeuren. 

N/A

Kies je maat

1Size

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis