Basisopleiding BIAB™ The Gelbottle

Levering 2-3 Werkdagen
€ 599,00
exclusief btw

Wil je graag starten met BIAB™ van The Gelbottle maar heb je weinig of geen ervaring? Dan is deze training ideaal voor jou. 

In deze 3daagse cursus leer ik je alles vanaf het begin zodat jij als professional aan de slag kan met BIAB™. 

Op dag 1 bekijken we eerst een deel theorie met name van de natuurlijke nagel. Het is namelijk belanrgijk te weten op wat je aan het werken bent. Je leert die dag ook de elektronische manicure. 

Indien je wil mag je zelf een model voorzien. Lukt dit niet kan ik op zoek gaan naar een model voor jou. 
 
Op dag 2 beginnen we ook met theorie, dit maal van de kunstnagel. Net als architecten is het voor een nagelstyliste ook belanrgrijk een analyse te kunnen maken van de omgeving en een plan op te stellen in functie van die omgeving. Je leert die dag de BIAB™ aan te brengen en op te bouwen en af te werken met gel polish. 
Je voorziet ZELF een model. Je model mag geen nagelstyliste zijn.
Vind je niemand anders is je model toch nagelstyliste betaalt zij (of jij) 100 euro ex.btw. Waarom? Andere cursisten betalen veel geld voor deze lessen te betalen. Het is dan ook niet fair tov andere cursisten als je model even "gratis" les komt mee volgen. Dus wees beleefd en eerlijk en zeg het als je model toch nagelstyliste is. 
 
Op dag 3 leer je een bijwerking met de frees. Deze les is dan ook 3 weken na de 2de les.
Je brengt je model mee van les 2 (zelfde regel hier betreffende je model als ze nagelstyliste is). 
 
Naast de fysieke lessen van 3 dagen krijg je 3 maanden toegang tot verschillende filmpjes in een facebookgroep. De filmpjes zijn van een klassieke gellak behandeling, een naturel BIAB™ en babyboom BIAB™. 

Daarnaast krijg je een uitgeschreven cursus van meer dan 30 pagina's. 

Binnen de periode van 3 maanden bezorg je mij duidelijke foto's (boven-, zij- en vooraanzacht) van door jou behandelde nagels inclusief manicure van naturel en full color. Indien je een goede beoordeling krijgt ontvang je een certificaat via de post. 
 
Lesprogramma: 
Dag 1:
 1. Productbespreking The Gelbottle (alle producten)
 2. De natuurlijke nagel
  1. Anatomie
  2. De verschillende nagelplaten
 3. Manicure
Dag 2:
 1. Productapplicatie The Gelbottle BIAB™
  1. Onderdelen van de kunstnagels
  2. Architectuur van de kunstnagel
  3. Het aanbrengen van BIAB™ 
  4. Naturel
  5. Full Color
Dag 3: 
 1. Bijwerking
Online;
 1. Babyboom 
 2. Klassieke gellak-behandeling 

Voor het volgen van deze cursus is het verplicht een startpakket aan te kopen. Dit vind je hier: https://www.nagelcentrummarjolijn.be/nl/the-gelbottle-online-training-startpakket-tsp02?colour=182205 
 
Een frees en lamp is uiteraard ook verplicht om te hebben maar niet verplicht bij ons te kopen. Alhoewel ik aanraad hier niet op te besparen.
 
Wat betreft de lamp moet je zien dat de lamp sterk genoeg is om de BIAB™ uit te harden tot in de kern. Enkel bij de lamp van The Gelbottle kan ik hierop garantie geven.
 
Wat betreft het aankopen van een frees raad ik aan rekening te houden met het volgende: 
 1. Het gewicht van het handvat moet zo weinig mogelijk zijn. Je houdt het immers vast als een pen en mag dus niet te zwaar zijn.
 2. De trillingen van een handvat moeten minimaal zijn. Eigenlijk mag je niet merken als een frees draait en je ze in de hand hebt.
 3. Aantal toeren moet minimaal 30.000 toeren zijn. Een maximum van 35.000 is perfect voor handen.
 4. Aanduiding van het toerental. Enige vorm van aanduiding is essentieel. Ofwel met behulp van lichtjes ofwel met een effectieve digitale display. 
 
De cursus is 3 dagen inclusief lunch en drank, telkens van 10.00 tot 16.00 uur. 
Minimum 2 cursisten, maximum 4 cursisten.
Inschrijven is definitief na betaling van het inschrijfgeld. Dit kan niet terug betaald worden. Je kan eventueel iemand zoeken om jouw plaats in te nemen. Ook indien de lessen uitgesteld dienen te worden door Corona wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Een tegoedbon kan verkregen worden.  

N/A

Kies je maat

1Size

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis