Callus Smoother Feet | CND™ Pro Skincare

Levering 2-3 Werkdagen
€ 24,75
ex. btw

De CND™ Pro Skincare Callus Smoother is een snelwerkende eeltverzachter. Het helpt eelt en/of een zeer droge huid te verzachten om makkelijker te verwijderen. 

De huid voelt nadien gevoed aan en ziet er gezond en glad uit. 

Verrijkt met prebiotisch complex.

Gebruik: Gebruik de Callus Smoother product na een voetenbad van 3-5 minuten. Breng het product aan op de hielen en droge plekken met een spatel of wattenschijfje met plastic beschermlaag. Wikkel de voet in een schone badstof handdoek. Laat 5 minuten intrekken en strijk voorzichtig glad met een voetvijl. Spoel handen en voeten grondig af met water.

De CND™ PRO Skincare collectie is een professionele lijn van producten ontwikkeld in samenwerking met huidverzorgingsexperts en nagelprofessionals. De volledige collectie is geformuleerd met prebiotic Complex. Dit helpt om het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken. De formules bevatten ook verschillende ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals hydraterende avocado-olie, revitaliserende vitamine E en voedende Shea Butter. Bij gebruik van de producten van de nieuwe CND™ PRO Skincare lijn zal je jouw klant kunnen verwennen met een luxueuze behandeling en zorgen voor een jongere en gezonder uitziende huid tijdens en na elke manicure of pedicure behandeling. 

  • Een complete lijn professionele spaproducten voor een gezonder uitziende huid.
  • Verrijkt met een prebiotisch complex
  • Geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor alle huidtypes
  • Veganistisch
  • Gemaakt met PCR

Meer info over de CND™ PRO Skincare kan je hier vinden: https://issuu.com/nagelcentrummarjolijn/docs/cnd-pro-skincare-product-profiles

N/A

Kies je maat

300ml

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis