DesignEx Pro™ Starter Kit | The Gelbottle

Levering 2-3 Werkdagen
€ 149,95
ex. btw

DesignEx Pro™ is een baanbrekende kit om in een oogwenk perfecte nagelverlengingen te creëren. 

De kit bevat een USB-flitslamp, een All-in-One BIAB™, een 100/180 halve maan nagelvijl en 120/180 halve maan nagelbuffer en een tipbox met vorm naar keuze, allemaal netjes georganiseerd in de DesignEx Pro™ draagbare draagtas.

De items in de kit zijn op dit momenteel ENKEL in pakket te koop, dus niet individueel. 

In aanvulling van de kit kan je wel meerdere tip dozen kopen. 

Starten? Lees de (Engelstalige) handleiding hier! https://issuu.com/nagelcentrummarjolijn/docs/guide_-_tgb_website_application_guide

BEVAT

1x All-In-One BIAB™ 20ml

De allereerste afweekbare Clear BIAB™, ideaal voor de DesignEx Pro™ Gel Extensies te creëren, heeft 50% minder HEMA dan de originele BIAB™ en geeft geen hittepieken, waardoor het voor elke klant comfortabel kan worden aangebracht.
De slijtvaste, self-leveling formule werkt als basis, bouwgel EN toplaag. De geweldige All in One BIAB™ doet het allemaal in één flesje.

1x The Gelbottle USB Flash Lamp

Compacte UV-Lamp met een ergonomisch ontwerp, flexibele roterende arm en easy-touch activering voor optimale uitharding.
De innovatieve vorm zorgt ervoor dat de nagels in elke positie en onder elke hoek voor beide handen perfect kunnen uitharden, waardoor de er een hoog gebruiksgemak is voor behandelingen bij klanten maar ook voor bij je eigen nagels. 

Extra USB-poort om tijdens het werken ook andere toestellen aan te sluiten (denk aan je telefoon of tablet (netflix en nagels doen, check :)).

1x Half Moon 120/180 grit vijl

De favoriete vijl 120/180 grit heeft een nieuw design gekregen, met een superhandige vorm voor het vergemakkelijken van je vijlwerk. 

1x Half Moon 100/180 grit buffer

De klassieke buffer in een fijn, nieuw ontwerp, inclusief nieuwe vorm.

1x Tip Box shape naar keuze (zie onder voor je keuze te maken)

De geavanceerde tips zijn gemaakt uit een gloednieuw, duurzaam polymeer met een hoge sterkte, waardoor splijten of scheuren tot een minimum wordt beperkt, terwijl ze snel en gemakkelijk kunnen worden verwijderd met aceton en tot 4+ weken meegaan. Deze slijtvaste extensies buigen gemakkelijk mee met de natuurlijke nagel zonder in te boete op kracht en sterkte. 

De tips zijn voorgebufd wat er voor zorgt dat je tijd bespaart en de tip niet te dun gaat maken. 

Ze hebben een mmooie natuurlijke apex waardoor het niet meer nodig is om na het aanbrengen (indien gedaan met de All-In-One BIAB™) nog extra product aan te brengen of bij te bouwen. Enkel kleur en klaar. 

  • Long Coffin
  • Medium Coffin
  • Long Stiletto
  • Medium Almond
  • Soft Almond
  • Short Oval
  • Medium Square

Elke vorm heeft 12 maten (10 voor square of long coffin) en er zitten 600 tips in 1 doos, dus 50 per maat.

De meerprijs van de tip box die hieronder staat wordt herberekend bij het toevoegen aan je winkelmandje. 

N/A

Kies je maat

1Size

Opties

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis