Exfoliating Activator Step 2 Hands | CND™ Pro Skincare

Levering 2-3 Werkdagen
€ 14,83
ex. btw

De CND™ Pro Skincare Exfoliating Activator Stap 2 is deel 2 van een revitaliserend en waterloos hand exfoliatie systeem.

Deze lotion activeert en lost de exfoliërende kristallen die in de Exfoliating Scrub zitten op. Waardoor je kant een stralende, gezonder uitziende huid krijgt. Bovenop het zaligmakende gevoel van een deluxe spa manicure dan. 

Gebruik: Masseer een gelijke hoeveelheid als in stap 1 in de handen en onderarmen, inclusief ellebogen met langzame effleurage-bewegingen totdat de Exfoliating Crystals (uit de eerste stap) grotendeels zijn opgelost en een ultra-vochtinbrengend crèmeserum vormen. Wikkel handen en armen in een warme vochtige handdoek en laat het 5 minuten intrekken. Verwijder de handdoeken en masseer het resterende product in de huid.

Sluit hierna af met de Hydrating Lotion Hands&Feet

De CND™ PRO Skincare collectie is een professionele lijn van producten ontwikkeld in samenwerking met huidverzorgingsexperts en nagelprofessionals. De volledige collectie is geformuleerd met prebiotic Complex. Dit helpt om het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken. De formules bevatten ook verschillende ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals hydraterende avocado-olie, revitaliserende vitamine E en voedende Shea Butter. Bij gebruik van de producten van de nieuwe CND™ PRO Skincare lijn zal je jouw klant kunnen verwennen met een luxueuze behandeling en zorgen voor een jongere en gezonder uitziende huid tijdens en na elke manicure of pedicure behandeling. 

  • Een complete lijn professionele spaproducten voor een gezonder uitziende huid.
  • Verrijkt met een prebiotisch complex
  • Geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor alle huidtypes
  • Veganistisch
  • Gemaakt met PCR

Meer info over de CND™ PRO Skincare kan je hier vinden: https://issuu.com/nagelcentrummarjolijn/docs/cnd-pro-skincare-product-profiles

N/A

Kies je maat

300ml

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis