Mani & Pedi Bits Set Advanced | Neonail

8948

Levering 2-3 Werkdagen
€ 41,24
ex. btw

Deze set bevat 6 hoogwaardige NEONAIL-hulpstukken die je manicure vereenvoudigen en voor verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt. Of het nu gaat om het verwijderen van de gelpolish of gel of voor het uitvoeren van de Russische manicure - deze freesbits zijn veelzijdig. ADVANCED is een ideale kit voor stylistes die al ervaring hebben met het werken met een freestoestel en die weten hoe ze nagels en nagelriemen moeten voorbereiden voor ze een set kunstnagels aanbrengen.

Belangrijke informatie voor professioneel gebruik:
deze bits kunnen in een autoclaaf worden gesteriliseerd.

Wat kun je verwachten van de Freesset Advanced?

We hebben goed nieuws: alle 6 freesbits uit de Advanced Set zijn compatibel met elke Europees-freestoestel.
De bits zijn gemarkeerd met gekleurde ringen die iets onthullen over de korrel van het bit. De blauwe kleurring is een beetje met een medium-grove korrel. De rode kleurring staat voor een fijne granulatiegraad.


Gebruiksaanwijzing en inhoud

1) De hardmetalen bit (1) wordt gebruikt om semi-permanente lak (gellak of gel polohs) of builder bases (zoals BIAB™) te verwijderen. De vorm van een maïskolf maakt het gemakkelijker om rond zijvouwen te werken.
2) De volgende stap is om de nagelriemen te duwen en de nagelplaat schoon te maken met de diamantbit in de vorm van een cilinder met gemiddelde korrel (2).
3) Gebruik de fijne naald (3) met een gemiddelde korrel om de plaat grondiger te reinigen en epithelia te verwijderen.
4) Om de nagelplaat met grotere precisie te reinigen, vooral rond de nagelwallen en het verwijderen van nagelriemen, gebruikt u de puntige vlamfrees (4) of de medium grit vlamfrees (5). De keuze hangt af van het type nagelriemen.
5) Na het knippen van de nagelriemen met een tang of schaar, maakt u het oppervlak glad met de diamantbit in de vorm van een cilinder (6) met fijne korrel.

N/A

Kies je maat

1Size

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis