Mani & Pedi Bits Set Medium | Neonail

8947

Levering 2-3 Werkdagen
€ 32,98
ex. btw

Deze set van hoge kwaliteit zal je helpen om een onberispelijke manicure of pedicure te creëren. De MEDIUM freesbitset bevat alles wat een beginnende stylist nodig heeft - bits in verschillende vormen, elk met een andere functie.
De bits zijn compatibel zijn met alle Europese freestoestellen en kunnen worden gesteriliseerd in een autoclaaf.

Uit welke elementen bestaat de MEDIUM-set?
De MEDIUM kit bestaat uit 5 verschillende bitjes die essentieel zijn voor het werk van elke nagelstyliste. Elk bitje is gemarkeerd met een kleur die de gradatie en bestemming aangeeft. De blauwe kleur ring staat voor een medium grit bit. De rode ring heeft een fijne korrel en de paarse ring heeft een zeer fijne korrel.

De MEDIUM-set bevat en wordt gebruik: 

1) De hardmetalen bit (1) wordt gebruikt om semi-permanente lak (gel polish/gellak) of builder bases (zoals BIAB™) te verwijderen. De vorm van een maïskolf maakt het gemakkelijker om rond zijwallen te werken.
2) De volgende stap is om de nagelriemen te duwen en de nagelplaat schoon te maken met de diamantbit in de vorm van een cilinder met gemiddelde korrel (2).
4) Om de nagelplaat met grotere precisie te reinigen, vooral rond de nagelwallen en het verwijderen van nagelriemen, gebruikt u de puntige vlamfrees (3) of de medium grit vlamfrees (4). De keuze hangt af van het type nagelriemen.
5) Na het knippen van de nagelriemen met een vellentang of -schaar, maakt u het oppervlak glad met de diamantbit in de vorm van een bal (5) met fijne korrel.

N/A

Kies je maat

1Size

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis