Mani & Pedi Bits Set Professional | Neonail

8949

Levering 2-3 Werkdagen
€ 57,77
ex. btw

Mani & Pedi Bit set Professional

Ben jij een professionele stylist die snel wil werken en tegelijkertijd uitstekende resultaten wil behalen? Ontdek de PROFESSIONELE freesbitset waarmee je een perfecte manicure kunt creëren! Deze set bevat verschillende vormen met elk een andere functie. Of het nu gaat om het verwijderen van product of voor het uitvoeren van de Russische manicure - de freesbits zijn veelzijdig.
Bovendien kan elke freesbit in een autoclaaf worden gesteriliseerd.
Elke freesbit is universeel en compatibel met alle in Europese modellen freestoestellen.

In de PROFESSIONAL kit voor gevorderde stylisten vind je 7 verschillende bitjes, elk gemarkeerd met een kleur die de gradatie en bestemming aangeeft.
De blauwe kleurring geeft aan dat dit een medium-grof bit is. De rode kleurring staat voor een fijne graad en de paarse en gele ring voor een zeer fijne graad.


De PROFESSIONELE set bevat en wordt als volgend gebruikt:

1) De hardmetalen bit(1) wordt gebruikt om semi-permanente lak (gel polish/gellak) en builder bases te verwijderen. De vorm van een maïskolf maakt het gemakkelijker om rond de zijwallen te werken.
2) De hardmetalen bit met delicate korrel (2, gele band) helpt bij het verwijderen van gellakresten op moeilijk bereikbare plaatsen.
3) De volgende stap is om de nagelriemen te duwen en de nagelplaat schoon te maken met de diamantbit in de vorm van een cilinder met gemiddelde korrel.
4) Om de nagelplaat met grotere precisie te reinigen, vooral rond de zijplooien en het verwijderen van nagelriemen, gebruikt u de puntige vlamfrees (4) of de medium grit vlamfrees (5), (6). De keuze hangt af van het type nagelriemen.
5) Na het knippen van de nagelriemen met een vellentang of -schaar, maakt u het oppervlak glad met de diamantbit in de vorm van een bal (7) met fijne korrel.
 

N/A

Kies je maat

1Size

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis