Mineral Bath Feet | CND™ Pro Skincare

Mineral Bath Feet | CND™ Pro Skincare

Levering 2-3 Werkdagen
€ 39,26
ex. btw

Het Mineral Bath is een stimulerend en reinigende zoutmengeling die je kan oplossen voor een zalig voetbad dat de drogeen ruwe huid hydrateert en verzacht, voetengeur vermindert en het ongemak van gezwollen voeten verlicht.
De huid voelt verfrist aan en ziet er gezonder uit.

Het heeft een verkwikkende en lichte eucalyptusgeur.

Gebruik: Roer inhoud goed door en voeg een theelepel toe aan het voetenbad. Meng het water zachtjes om het product op te lossen. Laat de voeten 3-5 minuten weken.

 

De CND™ PRO Skincare collectie is een professionele lijn van producten ontwikkeld in samenwerking met huidverzorgingsexperts en nagelprofessionals. De volledige collectie is geformuleerd met prebiotic Complex. Dit helpt om het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken. De formules bevatten ook verschillende ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals hydraterende avocado-olie, revitaliserende vitamine E en voedende Shea Butter. Bij gebruik van de producten van de nieuwe CND™ PRO Skincare lijn zal je jouw klant kunnen verwennen met een luxueuze behandeling en zorgen voor een jongere en gezonder uitziende huid tijdens en na elke manicure of pedicure behandeling. 

  • Een complete lijn professionele spaproducten voor een gezonder uitziende huid.
  • Verrijkt met een prebiotisch complex
  • Geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor alle huidtypes
  • Veganistisch
  • Gemaakt met PCR

Meer info over de CND™ PRO Skincare kan je hier vinden: https://issuu.com/nagelcentrummarjolijn/docs/cnd-pro-skincare-product-profiles

N/A

Kies je maat

511gr

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis