Soft Base -Hema Free- | Neonail

Levering 2-3 Werkdagen
€ 8,99 € 7,19
ex. btw

Droom je van een mooie manicure, maar ben je bang voor allergische reacties? Of misschien heb je klanten met zeer gevoelige nagelplaten en wil je een formule die zich perfect aanpast aan jouw eisen en wensen? Kies voor semi-permanente lakken zonder HEMA en Di-HEMA! Ontdek de nieuwe semi-permanente Soft Base! 

Waarom kiezen voor Soft Base, de semi-permanente base zonder HEMA?

  • Een unieke formule: De Soft Base bevat geen HEMA en Di-HEMA ingrediënten die soms verantwoordelijk zijn voor allergische reacties (indien verkeerd gebruikt).
  • Gemakkelijk aan te brengen: De Soft Base heeft een dunne consistentie waardoor het zeer gemakkelijk is om aan te brengen.
  • Duurzaam: Een manicure gemaakt met HEMA-vrije semi-permanente nagellakken gaat echt lang mee en blijft tot wel 21 dagen.
  • Eenvoudig te verwijderen: Als je wil bijwerken, kunt je deze eenvoudig verwijderen met Soak Off

 

UITHARDINGSTIJD
LED 30 sec / UV 2 min.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met ogen en huid. Het product kan allergieën of irritatie veroorzaken. Niet gebruiken als u allergisch of overgevoelig bent voor de ingrediënten van het product. De behandeling stopzetten bij irritatie of overgevoeligheid. Stel de Gelpolish niet bloot aan directe UV-stralen. Gebruik het product alleen waarvoor het bedoeld is. NEONAIL gellak / soak-off / gelpolish is bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Niet te gebruiken onder de 16 jaar. 

PRODUCTSAMENSTELLING
POLYSILICONE-13, ACRYLATES COPOLYMER, BUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, MICROCRYSTALLINE WAX, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, P-HYDROXYANISOLE, HYDROQUINONE.

 

Transparant

Kies je maat

7.2ml

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis