Desinfectie Concentraat | Barbicide

Levering 2-3 Werkdagen
€ 10,25
exclusief btw

Concentraat om te verdunnen voor de beste desinfectie. 60ml per 1 liter water. .

Gebruik steeds vooraf een ultrasoonreiniger. Er is een verschil tussen reinigen en desinfecteren. Je reinigt eerst, daarna desinfecteer je. Reinigen is het vuil weg doen. Pas daarna kan je je materiaal desinfecteren. Daarom raad ik altijd aan om je ultrasoon te gebruiken met klaar, proper kraantjeswater. Hiermee ga je het vuil wegdoen. Indien je direct gaat desinfecteren of je desinfectiemiddel gaat gebruiken in je ultrasoon ga je desinfecteren in vuil. (Vergelijk het als dat je altijd eerst stofzuigt voor je met nat poets.)

 

Hygiëne gaat boven alles. Of je nu wenkbrauwspecialist, pedicure, nagelstyliste of kapper bent. En dus is het nodig om je tools na elke behandeling grondig te reinigen. Gewoon schoonmaken is hierbij niet afdoende. Met desinfecteren ga je een stap verder. Je voorkomt ermee dat instrumenten en gereedschappen als pincetten, schaartjes, nageltangen en freesbitjes een bron worden van besmetting. Met de kans dat jouw klanten een ziekte oplopen in jouw salon.


Barbicide is wereldwijd bekend als het ultieme product voor EPA-geregistreerde desinfectie in ziekenhuizen, schoonheidssalons en kapsalons. De iconische blauwe vloeistof is betrouwbaar en effectief en verdient zijn reputatie voor het creëren van een veilig en schoon salon. Barbicide concentraat is economisch voor gebruik!

  • Doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw klanten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert tangetjes, bokkenpootjes, freesbitjes, schaartjes, messen, instrumenten, kammen, oppervlakten, ...

Lees voor het gebruik eerst het etiket en de produktinformatie.

N/A

Kies je maat

437 ml
1.9 liter

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis