Disclaimer

NAGELCENTRUM MARJOLIJN

De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van MaTiBe BV, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. Je mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

MaTiBe BV zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden. MaTiBe BV kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan jouw systeem die het resultaat zijn van jouw toegang tot, of jouw onvermogen tot toegang tot, deze website.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar MaTiBe BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van MaTiBe BV, haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om de producten of diensten te identificeren.

MaTiBe BV is vrij om de inhoud van alle berichten die je naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeën, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van MaTiBe BV. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. MaTiBe BV behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Deze website is geschikt voor Internet Explorer 6.0 of hogere versies, Firefox en elke browser die de Adobe Flashplayer 9.0 ondersteunt en voor schermresoluties vanaf 1024 x 768 of hoger. Om volledig van deze website te genieten is het belangrijk Adobe Flashplayer 9.0 of hoger te installeren op uw systeem.

Het Nagelcentrum Marjolijn logo en de lay-out en vormgeving van deze website en de dowloadbare items zijn eigendom van MaTiBe BV en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MaTiBe BV. Alle logo's van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.