Sanifiner | Klear

Levering 2-3 Werkdagen
€ 19,95
exclusief btw

Klear Sanifiner is de perfecte vloeistof om AL uw behandelingen mee te beginnen én eindigen. Het is een antibacteriële en schimmelwerende vloeistof die kan gebruikt worden om huid, tools én andere werkmaterialen te desinfecteren.  
Klear Sanifiner is een vegan en cruelty free product en past bijvoorbeeld goed bij The GelBottle.
Daarnaast heeft deze Sanifiner een heerlijke geur die zowel jou als je klanten heerlijk zullen vinden. 

Gebruiksaanwijzig: 
Voordat je begint met je behandeling, eerst de handen wassen met water en zeep. Vervolgens goed afdrogen en Klear Sanifiner hierna royaal wrijven in de handen, blijf wrijven totdat ze droog zijn. Zowel voor de klant als voor jezelf.
Klear Sanifiner is uiteraard ook te gebruiken op voeten, instrumenten en werkmaterialen. 

 

Gebruik bij materialen steeds vooraf een ultrasoonreiniger. Er is een verschil tussen reinigen en desinfecteren. Je reinigt eerst, daarna desinfecteer je. Reinigen is het vuil weg doen. Pas daarna kan je je materiaal desinfecteren. Daarom raad ik altijd aan om je ultrasoon te gebruiken met klaar, proper kraantjeswater. Hiermee ga je het vuil wegdoen. Indien je direct gaat desinfecteren of je desinfectiemiddel gaat gebruiken in je ultrasoon ga je desinfecteren in vuil. (Vergelijk het als dat je altijd eerst stofzuigt voor je met nat poets.)

N/A

Kies je maat

100ml
1000ml
250ml
500ml

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis