Tools & Surfaces Hygiene Spray | Klear

Levering 2-3 Werkdagen
€ 13,95
ex. btw

Met Klear Tools & Surface Spray heb je een onverdund, krachtig reinigingsmiddel voor instrumenten en oppervlakken! Denk daarbij aan werkbladen en tafels, behandelstoelen en meubilair, deurklinken etc. 

Voldoet op eenvoudige wijze aan de allerhoogste eisen voor een schone en hygiënische werkomgeving.

Klear Tools & Surfaces Hygiëne Spray is een kant en klare reiniger voor harde oppervlakken en instrumenten. De spray werkt snel en is eenvoudig in gebruik: gewoon op het oppervlak homogeen sprayen en de vloeistof 5 minuten laten inwerken, daarna met schoonwater nareinigen. Bij een goede kwaliteit RVS zal geen roestvorming optreden.

Ook instrumenten kan je reinigen met deze hygiëne spray, denk bijvoorbeeld aan freesbitjes en vellentangen maar let op dat je instrumenten niet langer dan 5 minuten in de vloeistof laat liggen! 

Gebruik bij instrumenten steeds vooraf een ultrasoonreiniger. Er is een verschil tussen reinigen en desinfecteren. Je reinigt eerst, daarna desinfecteer je. Reinigen is het vuil weg doen. Pas daarna kan je je materiaal desinfecteren. Daarom raad ik altijd aan om je ultrasoon te gebruiken met klaar, proper kraantjeswater. Hiermee ga je het vuil wegdoen. Indien je direct gaat desinfecteren of je desinfectiemiddel gaat gebruiken in je ultrasoon ga je desinfecteren in vuil. (Vergelijk het als dat je altijd eerst stofzuigt voor je met nat poets.)

N/A

Kies je maat

1000ml

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis