Exfoliating Scrub Step 1 Hands | CND™ Pro Skincare

Levering 2-3 Werkdagen
€ 28,88
ex. btw

Je wil graag een deluxe manicure aanbieden maar hebt geen gemakkelijker toegang tot (warm) water? Of je vind dit er toch allemaal complex uit zien? Geen probleem, dan presenteren we je graag de Manicure Hands Van CND™ Pro Skincare. 

Deze manicure treatment kan je volledig doen zonder een directe toevoer van water. Exfoliating Scrub Hands is stap 1 van een revitaliserend en waterloos hand exfoliatie systeem. 

De scrub maakt de huid glad en zacht voor een stralende, gezonder uitziende huid. 

Het is verrijkt met prebiotisch complex en heeft een verfrissende lichte komkommergeur. 

Gebruik: Masseer een kleine hoeveelheid in de handen en onderarm, inclusief ellebogen, met langzame effleurage-bewegingen tot de kristallen gelijkmatig verdeeld zijn. Laat de scrub op de huid zitten en vervolg onmiddellijk met STAP 2: Exfoliating Activator.

De CND™ PRO Skincare collectie is een professionele lijn van producten ontwikkeld in samenwerking met huidverzorgingsexperts en nagelprofessionals. De volledige collectie is geformuleerd met prebiotic Complex. Dit helpt om het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken. De formules bevatten ook verschillende ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals hydraterende avocado-olie, revitaliserende vitamine E en voedende Shea Butter. Bij gebruik van de producten van de nieuwe CND™ PRO Skincare lijn zal je jouw klant kunnen verwennen met een luxueuze behandeling en zorgen voor een jongere en gezonder uitziende huid tijdens en na elke manicure of pedicure behandeling. 

  • Een complete lijn professionele spaproducten voor een gezonder uitziende huid.
  • Verrijkt met een prebiotisch complex
  • Geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor alle huidtypes
  • Veganistisch
  • Gemaakt met PCR

Meer info over de CND™ PRO Skincare kan je hier vinden: https://issuu.com/nagelcentrummarjolijn/docs/cnd-pro-skincare-product-profiles

N/A

Kies je maat

286gr

Kies je aantal

Kies je leveringsmethode

Verzending

Laat je bestelling afleveren bij je thuis