Benieuwd wie Marjolijn juist is? Laat ik mezelf even voorstellen. 

Ik ben Marjolijn, 33 jaar, getrouwd met mijn jeugdliefje Tim, mama van een pittig jongetje Ben en een eeuwige bezige bij. 
In juni 2011 rondde ik succesvol mijn studies Kunstwetenschappen aan de KU Leuven af en begon ik snel full time te werken, ook aan de KULeuven. Het bleek al snel dat het gewone ‘9 to 5’ leven niet volledig mijn ding was. Met tijd te veel en eindelijk een beetje extra geld (aangezien ik werkte) schreef ik me echt op de valreep (ik miste zelfs de eerste 2 lessen haha) in voor een cursus Nagelstyling. En hoewel ik al jaren mijn nagels liet doen, veel interesse in beauty en nagels had, had ik nooit gedacht dat ik het zo leuk ging vinden én zo serieus ging nemen. Maar in april 2012 opende ik al in bijberoep Nagelstudio Marjolijn, bij mijn thuis in Holsbeek. Zeven jaar lang bezorgde ik elke vrijdag en enkele avonden met veel plezier en passie mensen mooie nagels.

Maar mijn liefde voor nagelstyling en alles errond was groter dan dat. En een samenloop van omstandigheden (bore-out aan de KULeuven, een handelspand op fietsafstand dat vrij kwam en een regio die vrij kwam voor producten te verdelen (1+1+1=3)) zorgde ervoor dat ik in 2018 besloot de sprong in het onbekende te wagen, mijn droom waar te maken en een eigen groothandel te starten. Op 2 maart 2018 opende ik het Nagelcentrum in Wilsele. Naast de groothandel en opleidingscentrum run ik ook nog steeds (met even veel liefde en plezier als vroeger) mijn nagelstudio. 

Naast het feit dat ik opleidingen geeft, volgde ik zelf ook veel opleidingen waaronder bij enkele nationale (Anastasiya O’Va) en internationale nagelstylistes en - scholen zoals Murieva Madina (Rusland), Viktoria School (Rusland), Nail Revolution (Kiev, Oekraïne), Tracey Lee (Nederland), Tanya Savchenko (Nederland).

Ik streef er naar een open en transparante relatie op te bouwen met al mijn klanten. Iedereen is altijd even welkom voor raad en advies en ik zal ook altijd mijn eerlijke mening en kennis doorgeven. 
Ik kies er dan ook bewust voor om enkel producten te verkopen waar ik zelf 200% achter sta, tevreden van ben én zelf gebruik. Wat ik niet gebruik of waar ik zelf niet tevreden van ben zal je bij mij niet vinden. Dit kan misschien verklaren waarom je bepaalde producten van de merken die we verdelen toch niet kan vinden.

Dit zorgt er allemaal voor dat ik ook echt probeer een partner voor jou én jouw zaak te zijn en niet zo maar een groothandel.

Samen zij we sterker!

Iedereen dus heel erg welkom bij jouw tweede thuis ;)

Liefs en hopelijk tot snel!
Marjolijn